Over ons

Wie ben ik?

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Marc Tijssen. Ik ben een ICT'er in en rondom de gemeente Berg en Dal. Vanaf jongs af aan ben ik al druk bezig met het computers, het bouwen van websites en andere handige web applicaties. Sinds 2013 heb ik mijn eigen bedrijfje gestart, Tijssen Solutions. Als bijbaantje werk ik achter de kassa bij Albert Heijn Groesbeek. Natuurlijk is er nog genoeg ruimte voor hobbyen. Ik vind het openbaar vervoer super gaaf, en maak hiervoor met ovdingen.nl, handige web applicaties met een kennis. Verder doe ik bij Omroep Berg en Dal de techniek bij verschillende programma's. Ook heb ik daar 2 eigen programma's. Happy Hours op donderdag avond tussen 19:00 en 20:00 en Muziek met Marc op de vrijdag avond tussen 20:00 en 21:00. Momenteel zit ik in het 2de leerjaar op het ROC-Nijmegen en volg ik de opleiding ICT-Beheerder.

Certificaten en ervaringen

Ons Team

Ik kan natuurlijk niet alles, daarom helpt een klein team mij mee om Tijssen Solutions iedere dag net iets beter te maken.

Alone we can do so little, together we can do so much.

Ticho Warnaar

Head of Sales

Ticho Warnaar

Tekst

Leanne van Rootseler

Vormgever

Leanne van Rootseler

Tekst

Jij

Functie

Jij

Wij zoeken altijd naar nieuwe mensen om ons team te versterken. Lijkt het jou tof om het team van Tijssen Solutions te versterken? Neem dan contact met ons op en misschien ben jij wel onze nieuwe collega!